Изкусителната Марешка Бардем, позната и като M. Quinn   получи

...
 Изкусителната Марешка Бардем, позната и като M. Quinn   получи
Коментари Харесай

Марешка Бардем отново с награда за R&B изпълнител

 

Изкусителната Марешка Бардем, позната и като M. Quinn   получи наградата за „ Лице на съветския хип хоп в България ”. Тя стана известна като участник в първия сезон на реалити формата “Игри на волята ”, както и с множественото си изяви както модел и “Плеймейт ”. От четири години хубавицата е и певица, като към този момент има издадени 5 авторски песни. Повечето от пестите и са на български и съветски език и това бе мотивът за тази премия. По време на церемонията тя се похвали и че от известно време приготвя свои фешън бранд и напълно скоро ще изненада почитателките си и със стилни облекла направени персонално от нея. 

Наградата си тя получи на 

церемонията по връчването на премиите " Faces and brands Awards " - Лица и марки на годината 2023. Събитието, което се организира на 20 септември в столичния хотел „ Милениум “ се провежда от Ива Атанасова, от години позната в светските среди като водеща и певица, както и с разнообразните събития, които провежда. Този път тя събра на едно място известните персони и представители на бизнеса на изискана гала.

Много известни персони от светския живот у нас, както и представители на одобрени марки почетоха събитието.

Една от най-обещаващите нови звезди на „ Пайнер “ – Малена беше отличена в оспорваната категория за „ Музикален секс знак “.  Красивата русокоска зарадва гостите на събитието и със свое ново музикално осъществяване.Друга звезда на „ Пайнер “ Малена пък заслужи оценката „ Секс знак на годината “. Диетоложката на звездите Енджи Касабие бе отличена с приз за здравословен живот, който бе получен от брачна половинка и.

Красивата актриса Саня Борисова, изиграла основната роля в някои от най-успешните български филми през последните години като „ Чужденецът “ и „ Живи митове “, както и младата звезда на театралната сцена Елеонора Иванова получиха оценката „ Лице на българското кино “.

Близначките Алекс и Влади станаха „ Лица на българските поп изпълнителки “, а красивата Гери Дончева бе отличена като „ Лице на авторски тв излъчвания “. Кирил Кирилов тази година заслужили наградата „ Лице на модата в България “, Георги Валентинов пък е определен за „ Лице на МММ спорта в България “.

Друга изпълнителка от „ Пайнер “ – Татяна, която се открои с присъединяване си в последния сезон на приключенското предаване „ Сървайвър “ бе отличена като „ Лице на реалити “ 

Хитвото дуо Торино и Пашата, които пленяват публиката с неповторимата си комбинация на музикални стилове са тазгодишните „ Лица на българската музика “. Павел Владимиров е „ Лице на Българска национална телевизия “а, Лора Георгиева „ Лице на Нова Тв “.

Майсторът на четките,  Цецо Андреев, които от години гримира най-популярните дами у нас предстоящо заслужава наградата „ Лице на лицата “, а синеокото прелъщение Айлин Бобева си тръгне с оценката “Лице на реалити - Ергенът “. “Мърда бойс ” пък са „ Лица на хип - хопа в България “. 

Анита е „ Лице на брокерите в България “, а Здравка Спасова „ Лице-психолог на годината “, Йоан-Петър  става „ Лицe на тик -тока в България “. Денталната клиника на Ванко 1 също получи премия, както и ресторантът на риалити звездата Джино Бинкалана и доста други.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР